« Tilbake til stillingslisten

Oppretter påbygg

Norsk Scania AS

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 3 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 950 medarbeidere på 41 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset. Norsk Scania er markedsleder innen tunge kjøretøy.

Om stillingen

Oppdragsmengden har økt og vi søker ny medarbeider!

 

Oppgaver

Arbeidet omfatter skadereparasjon, platearbeid og karosserioppretting, sandblåsing og lakkering av lastebiler og busser. 

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med erfaring fra platearbeid og oppretting. Relevant fagbrev som f.eks. industrimekaniker eller karosseriarbeider er en fordel, men ingen betingelse. Vi ønsker en medarbeider som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø ved anlegget. 

Vi har førsteklasses fagfolk som du vil jobbe tett sammen med, og du får derfor god mulighet for egenutvikling og kompetanseheving. Vi tilbyr bl.a. personlige og faglige utfordringer, gode pensjons- og forsikringsordninger, arbeid i en solid organisasjon, samt konkurransedyktige betingelser. 

Kontakt distriktssjef Jan Tore Nes, tlf 40013383, for nærmere informasjon om stillingen. 

Søknadsfrist 29.02.2020.

Nettsted:
www.scania.no
Arbeidssted:
Kviteseid
Arbeidstid:
Heltid
Sektor:
Privat
Stillingstittel:
Oppretter påbygg

Kontaktinfo

Navn:
Jan Tore Nes
Tittel:
Distriktssjef
Mobil:
400 13 383
Epost:
|

Søknadsinfo

Søknadsfrist:
29.02.2020